Automata eladós hordó

Régióta probléma volt a szerveren, hogy nem lehetett a farmból közvetlen eladni az itemeket. Mindig el kellett rohanni a Spawnon az eladáshoz a cuccokkal. Erre készült az automata eladós hordó. Erről lesz most szó.

Az eladós hordó egy custom hordó, ami automatán eladja a benne lévő cuccokat adott időközönként. Lehet hopperrel beletölteni az itemeket, így akár teljesen automata farmot is lehet csinálni.

Az eladós hordó nem kezdő játékosoknak készült, ezért nem is olcsó. Az ára 100 kvízpont vagy 500 craftpont. Az eladós hordó a kvízboltból a /vesz hordó, premiumboltból pedig a /premium hordo paranccsal vásárolható meg.

Nem elég csak megvásárolni, van is üzemeltetési költsége. Jelenlegi árak szerint hetente 7500 érmébe kerül a hordó, ami automatán levonódik a fordulókor. Ha nem sikerül levonni az összeget, akkor a hordó kiütődik, és a rendszer elpostázza a tulajdonosnak.

Minden játékosnak maximum 2 hordója lehet, és csak a Szabadban lehet lerakni az overworld, nether és az end pályákon.

A hordó 30 percenként megpróbálja eladni a tartalmát. Pontosan ugyanúgy, ugyanazokkal az árakkal, mint a Spawnon az eladós láda.

Ha nem tudod miket lehet eladni, akkor a /elad paranccsal megnézheted a teljes listát.

A kényelem miatt a hordó alá rakott tölcsér csak shulkerdobozt szív ki, és azokból is csak azokat, amelyek nincsenek tele.