1.20 frissítés infók & Vadon 2 jövője

Sziasztok,

Pár infót szeretnénk megosztani veletek az 1.20-as frissítésről és a Vadon 2 szerver jövőjéről.

Többen kérdeztetek az 1.20 frissítéssel kapcsolatban. Erről röviden annyi, hogy még most is fejlesztik az 1.20.2-t, tehát mondhatni kész sincs még ez a főverzió. Sok minden változást bejelentettek, így várunk mi sül ki belőle.

Másik nagyobb téma pedig a Vadon 2. Ezt a szervert januártól már nem szeretnénk tovább üzemeltetni. Nincs értelme a több szerveres megoldásnak, mert nincs már annyi aktív játékos, és a minecraft szerverek optimalizáltsága is sokat javult az elmúlt időkben.
Tehát a túlélő részlegünk egy nagy szerver lesz. Ezen a nagy szerveren fog futni a jelenlegi Vadon 1 simán Vadon néven és a Telkek szerver telekrendszere, viszont az összes pályáját 10kx10k méretről növeljük 15kx15k-ra, azaz bőven lesz új hely mindenkinek. Ide fog kerülni egyébként a Spawn szerver pályája is, de ez csak technikai dolog, ebből ti nem fogtok semmit észrevenni.

Szóval a lényeg az, hogy a Vadon 2 szerver teljesen meg fog szűnni januártól, és a pályák mérete 15kx15k-ra növekednek.

Célunk egy nagy pályára terelni a játékosokat – mert most már képes kezelni ezt a játék lol -, hogy minden játékos, építmény és bázis egy helyen legyen, a bázisok akár utakkal összekötve. Hosszútávon ez sokkal könnyebben karbantartható. Arról nem is beszélve, hogy a fejlesztés is könnyebb és gyorsabb így nekünk.

Területeket nem másolunk Vadon 2-ről vadon 1-re. A pálya a szerver bezárása után letölthető lesz.