Frissítés: Az Út projekt

Előrelépés történt Az Út projekt-ben! Erről szeretnék írni néhány szót.

Először is ha valaki nem tudná miről van szó:

Ma elkészültem az Út karbantartóval, ami annyit takar, hogy nyilván tudjuk tartani azokat a chunkokat, amelyeken a főutak futnak. Ez azért is jó nekünk, mert ha a jövőben történik egy pálya regenerálás (csak a nem levédett területekre), akkor a folyamat a főutakat tartalmazó chunkokat figyelmen kívül fogja hagyni, így a jövőben nem kell őket újra megépíteni.

Mire jó egyáltalán a főút?

Először is egy teszt, hogy a közösségünk képes-e egyáltalán egy ilyen projektet összehozni. Szeretnék egy egész pályát átívelő projektet megalkotni veletek együtt, közösen.

Másodszor pedig a főutak segítségével eljuthattok a pályának mind a négy széléig, és közben akár a saját területetekről vezető utat is rákapcsolhatjátok.
Mindemellett ha főút chunkon belül vagytok és vályog, vályogtégla, vályogtégla-lépcső, vályogtégla lap, gyökeres föld és terméketlen föld blockon sétáltok, akkor Gyorsarág II effektet kaptok, továbbá a szörnyek nem fognak rátok támadni.

A /út info paranccsal tudjátok megnézni, hogy az adott chunk főút-e.

Főutat építő munkásokat keresünk!

Discordon várjuk a játékosok jelentkezését, akik szeretnének aktívan részt venni a főutak építésében! Építőanyagot tudunk adni. Természetesen ezen kívül is bárki építheti a főutakat.

A Déli Főút

Jelenleg a Szabadban csak a déli irányban van a főút megépítve a pálya széléig

Olvasd el a főutakra vonatkozó szabályzatot: