Offline üzenetküldés

Többen kértétek, hogy lehessen üzenetet küldeni offline játékosnak vagy akár több címzettnek is egyszerre. Megoldottuk, erről lesz most szó.

Mostmár lehet üzenetet küldeni offline játékosoknak, akik megkapják az értesítést csatlakozáskor. Egy levél max 5 soros lehet, így elég hosszú üzenetet is lehet küldeni akár.
Új levelet a /olvas paranccsal lehet elolvasni.

A levélküldés menete:

  1. Először is létre kell hozni egy új sablont a /levél új paranccsal
  2. Ha elkészült az új sablon, akkor el is lehet kezdeni írni a levelet a /levél ír <sor> <üzenet> paranccsal. Sorhoz azt kell megadni, hogy melyik sorba szeretnéd írni az üzenetet. Tehát 1-től 5-ig kell egy számot megadni.
  3. Levélírás után már csak el kell küldeni a levelet a címzettek megadásával a /levél küld <címzett1> <címzett2> <címzett...> paranccsal. Bármennyi címzettet fel lehet sorolni, mindenki meg fogja kapni a levelet.

Van lehetőség megnézni a már elküldött leveleidet a /levél küldött paranccsal. Ugyanígy megnézheted a régebben fogadott leveleidet a /levél látott paranccsal.
Ekkor kilistázza a leveleket, de nem a teljes tartalmat, mert hatalmas lenne a lista és átláthatatlan. Csak a fontosabb információk jelennek meg, mint például dátum, küldő, fogadó és egy azonosító. A kapott azonosítóval lehet elolvasni a teljes levelet a /olvas <azonosító> paranccsal.

Lényegében ennyi. Jó levelezést!